Fragt fra kr. 25,-! Fri fragt ved køb over kr. 499,-

Kundeservice

Du kan altid kontakte kundeservice på:

Tlf: 71990614 vi svarer mellem kl. 8.30 - 17.00

Mail: kundeservice@ansos.dk

Vi svarer alle henvendelser inden for 24 timer.

ansos.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Fragt og Levering

Handelsbetigelser

Retur varer:

Ønsker du at sende dine varer retur, så skal det gøres til Ansos.dk, Møllebakken 1, 7361 Ejstrupholm. Du står selv for udgifter til retur porto, hvis du modtager en varer med fejl, skal du kontakte kundeservice inden retunering.

Du har 14 dages fuld retur ret på dine køb.

Bestilling:

På ansos.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os, vi kan få enkelte varer hjem i flere str. eller andre varer end dem du ser på sitet, send os da en mail med din forespørgsel på kundeservie@ansos.dk
Når du handler med ansos.dk, indgås aftaler på dansk.
Det er ikke muligt at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, kan du sende en mail til kundeservice@ansos.dk