Fragt fra kr. 25,-! Fri fragt ved køb over kr. 499,-

SoyLites

Soy lites

Soy lites er et syd afrikansk produkt, Soy lites producere massage lys og cremer, de er dog mest kendt for deres lys, Soy lites har eksisteret siden 2007 hvor Colin som står bag, læste en artikel omkring soya olie, og dens fremragende egenskaber som olie til lys. De fandt ud af at fordelen ved soya er at det er et 100 % naturligt produkt som ikke indeholder petroleum eller andre tilsætnings stoffer som alm. Paraffin lys. Soya lyset kan ikke bare bruges som lys, men også som en massage olie, da lyset smelter ved 39 grader, bliver det ikke brændende varmt, og man kan roligt smører det på sin krop, det tørre hurtigt ind i huden uden at fedte og der er ingen voks som ved et alm. Lys.

Soy lites bliver produceret i Syd Afrika, hvor der bliver taget hensyn til miljøet og arbejdsmiljø. Alle emballager til produkterne købes lokalt, så man er med til at støtte lokal befolkningen. De støtter også Home of Hope som er en organisation som hjælper forældreløse piger, de donere lys som pigerne så kan sælge og tjene penge på.

Muligheder for brug af soy lites er mange, det kan være til manicure, pedicure, massage, fugtigheds creme, myggelys eller bare til hygge. Lysene er 99 % sod fri, grunden til de ikke er 100 % er fordi der kan komme lidt når man puster lyset ud, derfor anbefales det at man bruger en lyseslukker. Lysene indeholder ikke petroleum og de er biologiske nedbrydelige, ligesom at glassene er beregnet til at skulle genbruges. Soy lites indeholder æteriske olier som alle har deres helt egen egenskab, som kan hjælpe med behandling af forskellige hud problemer, det kan være tør hud, sprukne hæle, eksem mm.

Soylites indeholder ikke konserverings midler da indholdet af E-vitamin er konserverende i sig selv.

Lyset på 220 ml. har en brændetid på ca. 50 timer, hvilket er 50 % længere end et almindeligt lys.

Inden du bruger lyset skal det have brændt min. 30 min, så olien er smeltet rigtigt

Da Soylites indeholder æteriske olier anbefaler vi at gravide og ammende ikke bruger det på deres hud.

Hvis du skulle spilde noget lys, renses det nemt af, og kan vaskes af i vaskemaskinen.

    • Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.