Fragt fra kr. 25,-! Fri fragt ved køb over kr. 499,-

Voila

Voila er et Thailandsk legetøjs mærke, som producer træ legetøj til børn i aldre 12 mdr. til 3 år +

Legetøjet er lavet i designs og farver som er med til at udvikle børns fantasi.

Alt legetøjet er produceret efter internationale standarder som Europæiske EN71, US ASTM F963 og deres egen Thai national standard TIS685-1997.

Materialerne der bliver brugt til legetøjet er primært træ, som stammer fra gummitræet Hevea brasiliensis, som normalt bliver brugt til at lave latex af træets saft, og efterfølgende så normalt ville blive brændt, men Voila har set muligheden i at bruge træet til at lave legetøj, da de vil udnytte resurserne så godt som muligt. De bruger også MDF i deres producering, det bliver lavet af rester fra produktion af sukker, de bruger resten af sukkerrøret og presser det sammen til MDF plader, igen her bruger de alt materialet og intet går til spilde.

Farver i legetøjet er vand baseret og testet af individuelle laboratorier og har dermed fået godkendelserne SGS, ITS og TÜV, alle farver er testet fri for kemikalier og overholder alle sikkerheds standarder inden for legetøj.

Alt materiale der bliver brugt i produktionen af legetøjet, er blevet produceret miljøvenligt, og de sørger hele tiden for at alt bliver genanvendt, de har siden 2002 blevet tilkendt det Thailandske Green Label. Samtidigt med de er certificeret med Green Industry Accreditation in Level 3 som er et miljø mærke der overvåger og gennemgår deres produktion og hele tiden sikre sig at de overholder alle miljø krav.

    • Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.