Fragt fra kr. 25,-! Fri fragt ved køb over kr. 499,-

Soy lites -

150,00 DKK
Krops cremer i flere varianter til forskellige formål, lavet af naturlige ingredienser.

På lager

soylites
  • African Healing Balm
  • Everyday Mouisturising Balm
  • Relaxation Balm
  • Soothing Baby Balm

 

* Påkrævede felter

  • Beskrivelse

Detaljer

Krops cremer lavet af soja, baobab olie og botaniske olier, cremerne er opkaldt efter mariehønen, da cremen hedder ladybird bodybalm, mariehønen er en af naturens små hjælpere, derfor er der kommet meget inspiration fra den til denne creme, disse cremer er med til at hele og beskytte din hud, selvom konsistensen på cremerne er som en læbebalsam, så tørre de hurtigt ind i huden uden at fedte, alle ingredienserne i disse cremer er af naturlig oprindelse.

Everyday mousurising balm med rosehip og shea smør, denne creme giver en opfriskende følelse, og kan med stor fordel bruges til hverdag, du kan bruge den i ansigtet, på hænder og fødder, eller på flækkede hæle, eller bare på områder hvor du har brug for ekstra fugt, kan også bruges til massage.

African healing balm med honning og økologisk beobab, creme med helende effekt, den desinficere huden, og er derfor god at bruge til mindre sår, rifter, tør og irriteret hud, eller til psoriasis, eksem eller mindre forbrændinger.

Soothing baby balm med calendula og kamille, brug denne creme til rød numse, eksem eller tørre pletter på barnets hud, eller til beroligede babymassage.

Relaxation balm med lavendel og ylang ylang, lavendel har en meget beroligende effekt på kroppen, derfor er denne creme rigtig god til at komme på lige efter et varmt bad, eller bare på håndleddene inden du går i seng, så du kan duften den beroligende lavendel.